Ekipa Igokee ove sezone igra sjajno.

Klub iz Aleksandrovca, koji igra svoje utakmice u SC Laktaši, jedan je od najuspješnijih kolektiva u BiH zadnjih nekoliko godina, čini se kako je tek u ovoj sezoni došao na naplatu sav sjajan dugogodišnji rat.

Ekipa Igokee je usppjela da se plasira na završnicu ABA lige, završili su četvrti i igrat će protiv Crvene Zvezde u polufinalu Final Four završnice. U Ligi Šampiona se plasirala u TOP 16 ali nisu prošli dalje, da su imali samo malo više sreće mogli su doći i dalje.

Gospodine Bajiću, prije svega čestitke za jubilej. Nije mala stvar voditi klub u 300 utakmica. Kako ste se osjećali jučer i možete li se sjetiti prve utakmice na klupi Igokee?

“Hvala vam od srca. Vjerujte mi, do prije dva dana nisam ni znao da će utakmica protiv Cibone biti moja 300. na klupi Igokee. To je velik broj utakmica, ali moram reći da je Igokea dao mi je puno u tom trenerskom smislu. Pokušao sam se želim vratiti na najbolji mogući način i mislim da sam uspio. Omjer pobjeda i poraza u ovih 300 utakmica govori sam za sebe. Ne mogu se sada sjetiti, ali mislim da sam prvu utakmicu vodio sam u Aleksandrovcu protiv Zrinjskog u prvenstvu BiH., Mislim da smo gostovali u Banjaluci i da smo pobijedili Borac. Bilo je to davno “.

“Čini mi se da smo ozbiljniji projekt započeli 1998. godine. Ta je priča započela i mogu vam reći da nije bilo lako. Suočili smo se s velikim poteškoćama, ali čelni ljudi kluba nikada nisu razmišljali o odustajanju. Ovdje sam tako da kažem, od samog početka, tako da mogu o tome razgovarati. Blizu sam čelnicima kluba i znam da to nije bilo lako. Ali energija koju su imali u svakom trenutku dala nam je sve nove doze optimizma. bili mala zajednica i bilo ih je teško natjerati da uđu. Bilo je grešaka u dovođenju, ali svi smo znali da bi nam nastavak igranja u Regionalnoj ligi mogao donijeti puno. Prvi put smo se plasirali u Regionalnu ligu u sezoni 2010/2011., ali onda smo pauzirali godinu dana. Ali nakon toga smo redoviti sudionici lige.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here