Naslovnica britanskog Voguea uvijek će se pamtiti, a sadrži super modele Naomi Campbell, Christy Tarlington, Lindu Evangelistu, Cindy Crawford, a do danas se ovaj kvartet redovito pojavljuje i uživa u ovom statusnom simbolu. No, peta osoba, njemačka manekenka Tatjana Patić, odavno je nestala s javne scene.

Ubrzo nakon ove naslovnice, Tatjana Patić sudjelovala je s ostale četiri u spotu za pjesmu Georgea Michaela “Freedom”, a zatim su super modeli na modnim revijama Versace prošetali pistom uz zvuke ove pjesme.

Supermodel devedesetih godina Tatjana Patić bila je jedna od najljepših žena i najangažiranijih modela s kraja 20. stoljeća, krasila je stotine naslovnica, ali davno je nestala s javne scene, odbila sudjelovati u svim projektima s temom “zlatnog doba” i danas živi mirno i povučeno na farmi.

“Nisam željela dati sina dadilji. Ja sam to odabrala. Svi imamo različite prioritete i to je bilo moje, nisam htjela biti svaki dan u avionu”, rekla je davno.

“Bilo je glamuroznih trenutaka, ali bilo je i vrlo teško. Loši dijelovi tog posla su česta putovanja i stalni umor. Uvijek sam mislila da modeling nisam ja – to je samo posao. Nije me definiralo”, jednom je rekao o modeliranju.

2004. rodila je sina Jonasa (17) i bila u braku s Jasonom Johnsonom šest godina od 2003. do 2009. godine.

Davne 1989. godine otišla je živjeti na ranč u Malibuu u Kaliforniji, odakle je, naravno, putovala zbog posla. No, krajem 90-ih ona se tamo potpuno preselila, da bi već 2000-ih imala konje, pse, mačke.

Danas živi potpuno drugačijim životom od onog kojeg je živjela devedesetih godina. Niko nikad ne bi rekao na njoj da je nekad bila jedna od najboljih supermodela svijeta. Postala je porodična žena, koja je inače i vegan.

Da li se vi sjećate Tatjane Pajić dragi naši, neko čija je karijera tako naglo završila kad je dobila dijete, odlučila je da joj je porodica broj jedan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here