Mladi mjesec ovog maja stiže u noći između 11. i 12. dana u mjesecu i bit će u znaku Bika. Astrolozi najavljuju uglavnom mirno i pozitivno razdoblje, a najveću će sreću donijeti Biku.

OVAN

Ovaj mladi Mjesec za Ovna događa se u drugom polju koje je povezano s imovinom, financijama, hranom i mnogim drugim materijalnim vrijednostima. Sada je pravo vrijeme za ulaganje u posao ili započinjanje novog posla.

BIK

Mladi Mjesec odvija se u vašem osobnom polju mentalne strukture i fizičkog izgleda. Odluke koje donesete sada utjecati će na čitav vaš život. Sada je idealno vrijeme za promjene, pa iskoristite ih maksimalno. Izbjegavajte tjelesne i mentalne napore.

BLIZANCI

Suočit ćete se sa svojim strahovima i nekim promjenama koje vas tjeraju da idete naprijed. Trebate malo usporiti i pronaći vrijeme za sebe. Dobro razmislite kako svoje ideje možete provesti u djelo.

RAK

Ovo vas razdoblje navodi da shvatite tko su vam pravi prijatelji i tko se zauvijek druži s vama. Otvaraju se nove mogućnosti za napredovanje u karijeri, ali i nova poznanstva.

LAV

Ovaj će novi Mjesec najviše utjecati na vaše polje karijere, tako da možete očekivati ​​unapređenje ili povišicu.

DJEVICA

Riješite se nekih misli koje vas progone, nekih starih stvari i napravite red u svom srcu i mislima. Vrijeme je za uživanje u ljubavi. Ovo vam razdoblje donosi mir i sklad.

VAGE

Možete započeti posao putem interneta i to se može pokazati vrlo profitabilnim. Dobro je razdoblje za napredovanje na poslu.

ŠKORPIJA

Možete očekivati ​​promjene u braku i odnosima s poslovnim partnerima.

Ako ste slobodni, možete stupiti u kontakt.

STRIJELAC

Vrijeme je za velike promjene. Poradite na svom fizičkom izgledu, ali i na poboljšanju svojih poslovnih vještina. Ovo vam razdoblje neće biti posebno uspješno, pa se naoružajte strpljenjem.

JARAC

Ovaj mladi mjesec u vaš život unosi lijepe emocije i obilje.

VODOLIJA

Mnogi će Vodenjaci možda trebati što više vremena provoditi sa svojom obitelji. Možete uspostaviti kontakte s rodbinom s kojom se dugo niste čuli ili je niste ni upoznali. Moguće je i preseljenje.

RIBE

Važno je da sada uspostavite dobru komunikaciju i uspostavite nove okvire i smjernice koje će vas dovesti do uspjeha. Svi temelji koje postavite tijekom vladavine mladog mjeseca isplatit će se tijekom sljedećeg razdoblja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here