Naša današnja tema je vrlo zanimljiva, pa vjerujemo da će i vama biti isto te da biste trebali pročitati nešto lijepo, a da to ne bude crna hronika ili nešto o koroni, kako biste mogli pobjeći od ove napete svakodnevice tmurnog života. Vjerujemo da ako ne svi, većina vas je čula da svatko od nas negdje u svijetu ima dvojnika i samo 2% nas uspijeva upoznati tu osobu.

Možda je sve u redu kad je vaš dvojnik netko tko nije poznat javnosti, ali što ako izgledate poput nekoga poznatog, recimo filmske zvijezde, poznatog sportiste ili slavne pjevačice. Vjerojatno ste pročitali članak o dječaku iz Pančeva koji je isti Novak Đoković, a prošle godine su se njih dvoje upoznali. A što ako je vaša sudbina takva da izgledate poput predsjednika, i to ne bilo kojeg, već Aleksandra Vučića? Zamislite u što bi se vaš život mogao pretvoriti? Mladić koji dolazi iz Hrvatske zove se Bor Dalić, a nevjerojatno liči na predsjednika Srbije.

Ovaj je mladić po zanimanju programer, a na društvenim mrežama, tačnije na svom Instagram profilu, ima preko 11.000 sljedbenika. Još dok je išao u srednju školu, prijatelji su se s njim šalili da liči na Aleksandra Vučića, pa je shvatio da je to zaista tako. A šali se na svoj račun. Što mislite, izgleda li ovaj mladić kao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić?

Mnogi su rekli kako su čuli da je predsjednik Srbije izrazio želju da upozna ovog mladića, koji neodoljivo podjeća na njega. Mnogo mu je drago da baš iz Hrvatske dolazi neko ko neodoljivo podsjeća na njega. Šta nam vi možete reći o ovome, da li ste vi iznenađeni dragi naši? Možemo sigurno reći da je ovo nešto šokantno, nešto što i je nas same iznenadilo, jer ni mi nismo ranije znali za Bornu, da podsjeća na predsjednika Srbije.

Pratite nas i dalje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here