Španjolska kraljica poznata je po tome što se nakon jednog nošenja nije odrekla garderobe, kao što to čine brojne poznate osobe.

Španjolska kraljica Leticia prisustvovala je vojnoj svečanosti, a ovom je prilikom odlučila donijeti kreaciju staru čak 15 godina!

Poznata po tome što se nije odrekla garderobe nakon jednog nošenja, modna je ikona iz svog ormara izvukla kaput-haljinu koju je nosila na krštenju svoje starije kćerke Leonor davne 2006. godine.

Leticija je ovog puta haljinu u stilu sakoa španjolskog dizajnera Felipea Varela ukrasila brošem u obliku plave mašne i kombinirala sa svijetlosmeđim štiklama s dvije tanke naramenice na risu.

Ovaj vječni komad odjeće kraljici Leticiji stoji saliveno, baš kao i prije 15 godina kada ga je nosila prvi put.

Sofisticiranost, elegancija i neprikosnoveni stil odijevanja i ponašanja neke su od prvih asocijacija povezanih s imenom španjolske kraljice Leticije. To je nešto što zasigurno privlači pozornost medija, ali postoji mnogo drugih stvari koje je učinila i zbog kojih je postala omiljena među svojim ljudima. Naime, Letizia je utjecala na oporavak Španjolske nakon ekonomske krize, kao i na modernizaciju zemlje, a značajna je i njezina predanost humanitarnom radu.

Iako je sada jedna od omiljenih španjolskih kraljica ikad, Leticia je morala proći dug i naporan put predrasuda i kritika koji su je pratili nakon udaje za tadašnjeg princa, a danas španjolskog kralja Felipea.

Potječe iz radničke klase

Španjolska kraljica Leticia nije rođena sa srebrnom kašikom u ruci. Ona je, kao i svi obični ljudi, morala raditi vrlo mlada poslove, kojih se možda sada malo srami. Prije udaje za španjolskog prijestolonasljednika bila je sasvim obična djevojka i mnogi spominju kako je njezina životna priča poput one iz bajke “Pepeljuga”. Rođena je u radničkoj porodici srednje klase. Otkako je zauzela prijestolje ove zemlje 2014. godine, postala je miljenica ljudi, a često je proglašavana ikonom stila.

Da li vi znate ko je Leticija?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here