Princ Harry (36) gostovao je u podcastu kojeg je vodio glumac Dex Shepard (46).

Govorio je o životu u kraljevskoj obitelji i usporedio ga sa životom Trumana Burbenka, kojeg kamere prate brzinom rođenja.

Otkrio mu je dosad nepoznate detalje iz života, pa je rekao da je s Megan dogovarao sastanke u supermarketu u Londonu.

– Pravili smo se da se ne poznajemo, slali smo poruke. Ljudi su me promatrali, upućivali mi čudne poglede, dolazili da me pozdrave. Na glavi sam imao kapu, zurio sam u pod i trudio se biti neupadljiv. Nevjerojatno je koliko žvakaće gume ima na podu, totalni nered – rekao je.

Priznao je da je godinama osjećao da se ne uklapa u kraljevsku obitelj i često se osjećao bespomoćno.

– To je posao, zar ne? Stavite osmijeh i navalite. Imao sam 20-ak godina kad sam mislio da ne želim taj posao, da ne želim biti ovdje. Ne želim to raditi. Pogledajte što je to učinilo mojoj majci. Kako ću se ikad skrasiti i imati porodicu, ako znam da će se to ponoviti – rekao je Harry i dodao da je tada imao psihičku krizu jer nije prebolio smrt voljene majke.

Zbog Megan je potražio pomoć psihoterapeuta jer ga je frustriralo stalno miješanje medija u njegov život. Tada se osjećao bolje i došao je do spoznaje da mora nešto promijeniti jer drugog izlaza nema.

Spomenuo je i svog oca princa Charlesa (72) te objasnio da mu je bilo jako teško zbog roditeljskih metoda njegovih djedova i baka, princa Philipa i kraljice Elizabete II (95). Rekao je da se otac prema njemu ponašao onako kako su se prema njemu odnosili roditelji pa ga je nazvao “genetskom boli”.

– Nikad nisam znao za to, a onda sam odjednom počeo slagati dijelove slagalice: ovdje je išao u školu, dogodilo se, znam za njegov život, znam i da je povezan s njegovim roditeljima, pa to znači da se ponašao prema meni onako kako su se oni odnosili prema njemu, pa kako to mogu promijeniti prema svojoj djeci – rekao je princ i nastavio priču.

-Evo, prebacio sam cijelu porodicu u SAD, to nije bio plan, ali ponekad morate donijeti odluke i svoju obitelj i svoje mentalno zdravlje staviti na prvo mjesto –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here