Korisnica interneta detaljno je objasnila što se dogodilo između nje, njene prijateljice Pet, koju je opisala kao “oličenje poslušne majke” i kako je mladenka na kraju izgledala poput prosjaka na svom vjenčanju, nakon što je ukrala vjenčanicu.

Pat (također poznata i kao mladenka) užasno je ljudsko biće iz mnogih razloga i napokon je postala žrtva vlastite pohlepe. Pet je htjelo obnoviti svoje zavjete i na kraju ukrala  haljinu siromašnoj ženi.

Mladenka, majka petero djece, uvukla je u život ove korisnice koja priča ispovijed i život svog supruga, pokazujući koliko je bila u pravu i koliko joj je bilo stalo do tuđih granica. Krađa je nešto drugo u čemu je nevjerojatno vješta. Ukrala je skupe božićne poklone za siromašnu djecu da bi ih dala vlastitoj djeci, neprestano je uznemiravala lokalnu zajednicu.

Međutim, vrhunac arogancije nastupio je kad je Pet odlučila obnoviti svoje zavjete sa svojim suprugom Hankom. Pet je bila uključena u zadrugu koja pokreće inicijativu za prikupljanje vjenčanica i maturalnih haljina, što ženama omogućuje lak i jeftin pristup odjeći za važne dane. Nešto poput dobrotvorne organizacije za žene koje si ne mogu priuštiti skupe komade.

Pet je bacila oko na određenu haljinu. A činjenica da je rezervirano za nekoga drugoga nije je spriječila da ženi pošalje krivi nalog i zatraži pravu haljinu za sebe. Međutim, žena koja je napisala objavu i njezin prijatelj koji su na čelu ove zadruge, u posljednji su trenutak sabotirali Petinu haljinu. Panično, mladenka ih je pitala za bilo koju haljinu na raspolaganju – i dobila je najružniju, najveću haljinu koju je dvojac mogao pronaći. Nakon što se potpuno osramotila, Pet više nikad nije bila ista i njezine manipulacije su odbile mnoge ljude od nje.

Morate znati da je KARMA čudo, kad tad će vam naplatiti sve ono što ste radili drugima, stoga, dobro pazite šta činite da se ne bi kao bumerang vratilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here