Jessica Simpson godinama se smatrala najljepšom pjevačicom na svijetu, a njezin izgled mnoge je oduševio.

Ali, čini se da je i ova atraktivna plavuša podlegla trendu plastične hirurgije.

Iako su je oduvijek smatrali prirodom, prekrasnom ljepoticom, najnovije fotografije pokazuju da je na licu imala i nekoliko korekcija.

Naime, na Instagramu je objavila fotografiju bez trunke šminke i dok su neki njeni obožavatelji hvalili njezin izgled, mnogi su se pitali što joj se dogodilo s licem?

Podsjetimo, Jessica je odlučila drastično promijeniti način života te je tom prilikom angažirala privatnog trenera uz čiju je pomoć izgubila nevjerojatnih 50 kilograma, no čini se da ni ona nije bila zadovoljna izgledom svog lica.

Otac Jessice Simpson, koji je ujedno i njezin menadžer, izvorno je bio baptistički pastor, a Jessica je počela pjevati u crkvenom horu svog oca. U dobi od 12 godina sudjelovala je na audiciji za klub Mickey Mouse, ali bez uspjeha.

Od 2002. do 2005. Simpsonova je bila u braku s Nickom Lacheyem, koji je nakon njihovog razvoda radio u svom solo albumu What’s Left of Me. S pjesmom je osvojio nagradu Teen Choice Award 2006 za najbolju ljubavnu pjesmu.

2006/2007. Simpsonova je bila s muzičarom Johnom Mayerom, a od novembra 2007. do jula 2009. bila je u vezi s kvoterbekom Dallas Cowboysa Tonyem Romoom. U vezi je s bivšim nogometašem Ericom Johnsonom od maja 2010. godine. Njih su se dvoje zaručili u novembru 2010. U oktobru 2011. godine postalo je poznato da je Simpson trudna. 1. maja 2012. postala je majka kćeri. Dječaka je rodila u junu 2013. godine. Simpsonova je u braku s Ericom Johnsonom od 5. jula 2014. Vjenčanje se održalo na ranču u Kaliforniji. 19. marta 2019. rodila je drugu djevojčicu.

Trenutno živi na Beverly Hillsu.

Odlučili smo malo da se prisjetimo i ko je Jessica Simpson, nekada jedna od najpopularnijih pjevačica i glumica, koja je odlučila da se posveti više privatnom životu nego javnom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here