Leslie Ash proslavila se sitcomom “Nepristojni ljudi”, a zbog njenog atraktivnog izgleda nije bilo muškarca koji bi joj mogao odoljeti.

Zahvaljujući ovoj seriji našla se na samom vrhuncu svoje karijere, zaradivši nevjerojatan novac, a onda joj je karijera odjednom krenula nizbrdo. Nakon velikog uspjeha, slijedila je samo peh.

Karijeru je gradila isključivo na talentu, nije imala skandala i vodila je miran porodični život sa suprugom, bivšim nogometašem Leejem Chapmanom (61). Vjenčali su se davne 1988. godine, a i danas su u sretnom braku i imaju dva sina Josepha (31) i Maxa (28).

Leslie je u jednom trenutku htjela pomladiti i povećati usne, ali ta ideja nije išla kako treba.

“Htjela sam izgledati poput Elizabeth Harley ili Meg Ryan. Ne znam što mi se dogodilo, znala sam se smijati tim napuhanim ženama”, rekla je Ash jednom za The Sun.

Otputovala je u Venecuelu na povećanje usana kod liječnika koji je radio ilegalno i na kraju imao deformaciju. Naime, umjesto kolagena ubrizgan je tekući silikon koji joj je pomicao mišiće u ustima, a kasnije liječnici nisu mogli popraviti štetu.

Jedino što mogu reći ljudima je: ‘Istražite sve dobro prije nego što se odlučite za bilo kakvu korekciju’ ”, rekla je.

Međutim, tu nije kraj njezinih problema. 2004. godine imala je nesreću u krevetu sa suprugom i pretrpjela prijelome rebara.

Završila je u bolnici, a tamo se nastavila njezina nesretna serija. Naime, Leslie se zarazila bakterijom Staphylococcus aureus i bila je na rubu smrti, pa je zbog svih komplikacija tijekom oporavka provela pet godina u krevetu.

Liječnici su joj rekli da je kasnila  samo jedan dan, sigurno bi bila mrtva.

Rekli su mi da nikad više neću hodati. Bila je to noćna mora. Tada mi je bilo oštećeno 25 posto mozga. Ipak, unatoč svim predviđanjima, hodam. Uglavnom sa štapom, ali hodam “, rekao je Ash koji pokušava na sve gledati s pozitivnije strane.

U posljednjih 15 godina bila sam u bolnicama više nego izvan njih. Dugo sam bila na antidepresivima i da nije bilo mog supruga Leeja, ne bih se mogla nositi sa svim nesrećama koje su me zadesile ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here